Het Noordzeekanaalgebied is onderdeel van de metropoolregio Amsterdam: dichtbevolkt en bedrijvig, en ook vol met groen en water. Een omgeving vol tegenstellingen en soms ook tegengestelde belangen, van burgers, ondernemers, overheden. Die willen hier wonen, werken, spelen, recreëren, groeien, bouwen, investeren.

Emmy Meijers, directeur: “Als omgevingsdienst staan we midden in de metropoolregio Amsterdam. Wij dragen bij aan een duurzame en veilige ontwikkeling van dit gebied door alle belangen goed af te wegen en het gebied van alle kanten te bekijken.”

Arbeidsvoorwaarden

Of je expertise nu ligt op het gebied van Bouw, Bodem of Milieu, jouw werk bij de Omgevingsdienst NZKG heeft een grote maatschappelijke meerwaarde. Je zet je bij ons immers dagelijks in voor een leefbare, veilige en schone omgeving.

Lees verder

Onze medewerkers

Maak kennis met je toekomstige collega's! Meer te weten komen over de medewerkers van de omgevingsdienst. Lees hier hun verhalen!

Lees verder

Opleidingsmogelijkheden

De Omgevingsdienst NZKG is een relatief jonge organisatie die nog volop in ontwikkeling is. Alleen al om die reden is het interessant om de overstap naar ons te maken. Elke dag biedt kansen om bij te dragen aan de verdere professionalisering van onze ‘club’ en zo jezelf en onze mooie regio te blijven ontwikkelen.

Lees verder

Waarom de Omgevingsdienst

Zeg Noordzeekanaalgebied en je zegt dynamiek. Dit is een omgeving waar niemand stilstaat. Bedrijven niet. Burgers niet. En overheden ook niet. We willen allemaal verder. Groeien. Wonen. Spelen. Recreëren. Bouwen. Investeren. Maar de ruimte in dit drukbevolkte gebied is schaars. En de milieu- en mobiliteitsdruk hoog.

Lees verder

Werkprojecten

Bekijk onze werkprojecten.

Lees verder
Stem