De Omgevingsdienst NZKG is een relatief jonge organisatie die nog volop in ontwikkeling is. Alleen al om die reden is het interessant om de overstap naar ons te maken. Elke dag biedt kansen om bij te dragen aan de verdere professionalisering van onze ‘club’ en zo jezelf en onze mooie regio te blijven ontwikkelen.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Daarnaast ondersteunen wij jouw ambities met vakinhoudelijke opleidingen en cursussen en bieden we je trainingen, gericht op je persoonlijke groei en ontwikkeling. Samen bekijken we jouw toekomst van alle kanten. Een ding kunnen we je al beloven: stilstaan is er bij de Omgevingsdienst niet bij.

Investeren in je toekomst

Naast opleidingen binnen de vakgebieden Bouw, Bodem of Milieu bieden we je ook een Persoonlijk Ontwikkelbudget (POB) van € 5.000,- voor een periode van vijf jaar. Met dit budget kun je investeren in scholing en ontwikkeling om je positie op de arbeidsmarkt te versterken. Dus als we zeggen: kom werken aan de toekomst, dan denken we niet alleen aan de belangen van de regio, maar ook aan die van jou.

Stem