Ben jij op zoek naar een nieuw perspectief? Naar meer verdieping of juist verbreding binnen je eigen vakgebied? Geef je carrière een nieuwe impuls bij de Omgevingsdienst NZKG. Wij dagen je uit om je expertise op het gebied van Bodem, Bouw of Milieu in te zetten voor één van de meest dynamische regio’s van Nederland.


In de frontlinie van de ontwikkelingen

Het Noordzeekanaalgebied is een omgeving waar niemand stilstaat. Bedrijven niet. Burgers niet. Overheden niet. En jij als professional dus ook niet. Bij ons begeef je je in de frontlinie van de ontwikkelingen en bekijk je de toekomst van alle kanten. Hierdoor leer je elke dag bij en krijg je volop kansen om je eigen grenzen te verleggen.

Verschillende werkvelden en projecten

Dat betekent wroeten in niet-alledaagse bodemplannen. Toezien op diverse grote bouw- en infrastructurele projecten, zoals de Amsterdamse Zuidasdok , de nieuwe Zeesluis in IJmuiden en de Gaasperdammer-tunnel. Het bewaken van luchtkwaliteit, geluid en constructieve en brandveiligheid. Maar ook meedenken over ruimtelijke en planologische processen. Over de woningbouwopgave in ons werkgebied. En over circulaire economie.

Maatschappelijke betrokkenheid

Wij zoeken experts op het gebied van Bodem, Bouw en Milieu die zich maatschappelijk betrokken voelen. Die zich druk maken over de toekomst en daar het beste van willen maken. Voor zichzelf, maar ook voor de ruim 1.3 miljoen mensen die in het Noordzeekanaalgebied wonen. Breng jij ons verder?

Maak kennis met je toekomstige collega’s

Meer weten over de medewerkers van de Omgevingsdienst? Lees hier hun verhalen.

Onze medewerkers

Stem