Jouw studie is een belangrijke investering in je toekomst. Nu is het aan jou om daar alles uit te halen. Als je hart ligt bij thema’s zoals duurzaamheid, veiligheid en leefbaarheid, dan kun je bij de Omgevingsdienst NZKG alle kanten op. Bij ons kun je als trainee je tanden zetten in boeiende vraagstukken op het gebied van Bodem, Bouw en Milieu. Zo werk je vanaf de allereerste dag mee aan de duurzame ontwikkeling van een hele regio. Hoe gaaf is dat?


Uitdagingen van de toekomst

Onze rol is niet altijd zichtbaar maar wel van groot maatschappelijk belang. Wij verlenen vergunningen en zien erop toe dat alle partijen in ons werkgebied hun wettelijke verplichtingen nakomen. Indien nodig handhaven we ook. Dat betekent wroeten in niet-alledaagse bodemplannen. Toezien op ambitieuze bouwprojecten. Het bewaken van luchtkwaliteit. Maar ook meedenken over ruimtelijke en planologische processen. En over circulaire economie.

Traineeship

Voor starters is de Omgevingsdienst NZKG een ideale omgeving. Met jonge, gedreven talenten zoals jij anticiperen wij namelijk graag op de uitdagingen van de toekomst. Dat biedt jou prachtige kansen. Als trainee combineer je werken met vakinhoudelijke opleidingen en trainingen gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Onder begeleiding van een mentor kun je zo snel mooie stappen maken en leg je de basis voor een duurzame carrière.

MRA Traineepool

De Omgevingsdienst NZKG participeert in de traineepool van de Metropoolregio Amsterdam (MRA). Dat is een uniek tweejarig programma van samenwerkende overheidsorganisaties in het noordelijk deel van de Randstad. Iets voor jou?

Stage of afstuderen?

Wil je stage lopen of afstuderen bij ons? Stuur dan een e-mail naar hrhelpdesk@odnzkg.nl . Vertel wie je bent, welke opleiding je volgt, wat je doel en je verwachtingen zijn, om welke periode het gaat en waarom je voor de Omgevingsdienst kiest. Wij bekijken dan jouw mogelijkheden van alle kanten!

Maak kennis met je toekomstige collega’s

Ontdek waarom anderen toekomst zien in een carrière bij de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

Onze medewerkers

Stem