Het team Control en Communicatie bestaat samen uit zo’n twintig collega’s. Het team Communicatie valt rechtstreeks onder de directeur Bedrijfsvoering. Bij het team Control zijn ook Finance en Inkoop ondergebracht.

Team Communicatie

In het team Communicatie werken 11 collega’s: twee woordvoerders (vacature), een adviseur Externe Communicatie, een Online specialist, een webredacteur, een adviseur projectcommunicatie en een voor interne communicatie, een communicatiemedewerker, een omgevingsmanager, een communicatiestrateeg en een coördinator.

Het team houdt zich bezig met in- en externe communicatie ten behoeve van de hele organisatie, zowel op strategisch als op tactisch en uitvoerend niveau. Denk aan corporate branding, beheer van websites en social media, woordvoering, huisstijl. Om beurten hebben de teamleden een week piket, waarbij ze de (online) communicatie verzorgen bij incidenten. Het team volgt risicodossiers en monitort relevante online berichtgeving voor de organisatie. Ze geven proactief advies over communicatieve aspecten en reputatiemanagement.

Team Control, Finance en Inkoop

Met tien collega’s, waaronder drie Business Controllers, leidt dit team alle financiële bedrijfsvoering in goede banen. Van aanbestedingen tot inkoopcontracten, van salarisbetalingen tot de hele planning & control cyclus.

Stem