Een app waarmee inwoners eenvoudig overlast in hun buurt kunnen melden, medewerkers ontlasten van repetitieve handelingen met behulp van softwarerobots , de hele organisatie voorzien van werkende laptops en telefoons. Dit is slechts een aantal voorbeelden waar wij ons als Team Proces en Informatie (P&I) mee bezig houden. Het team bestaat uit zo’n 27 adviseurs die zich hard maken voor een goede procesinrichting, informatievoorziening en IT-landschap.

Het team adviseert de organisatie op een breed terrein aan vraagstukken. De medewerkers werken ieder vanuit hun eigen expertise, maar bundelen de krachten om tot integraal advies te komen. Hierbij gaan wij voor innovatie, positieve klantbeleving en continu verbeteren.

Waardevol voor collega’s én samenleving

Wij zorgen ervoor dat onze collega’s nu en in de toekomst hun werk kunnen doen door processen en systemen logisch in te richten en informatiestromen goed te ontsluiten. Hiervoor werken we projectmatig en in scrums en zoeken de samenwerking met alle disciplines binnen onze organisatie, maar ook met onze ketenpartners en gebruikers.

Ook naar de samenleving toe zorgen wij voor een transparante en duidelijke dienstverlening. Zo hebben wij onlangs een dashboard ontwikkeld waarmee omwonenden van Tata Steel inzicht krijgen in het aantal meldingen van overlast en ongewone voorvallen.

Team P&I bruist

Innovatie, creativiteit en dynamiek typeren dit team! De sfeer is positief en er is ruimte voor ieders inbreng. Ook buiten werktijd zoeken we elkaar regelmatig op voor een gezellige borrel, een competitief FIFA-avondje of een sportief potje padel.

Stem