Bij de OD NZKG behandelen we de vergunningaanvragen voor bouwwerken in de regio en houden we vervolgens toezicht op de uitvoering. Het team T& H Bouw, met zo’n  27 enthousiaste bouwprofessionals die elkaar graag scherp houden, ziet erop toe dat complexe (infrastructurele) projecten op de juiste wijze worden aangevlogen en gerealiseerd.

Naast utiliteitsbouw en grote ontwikkelprojecten zoals op Schiphol, begeleiden we uitdagende infrastructurele bouwprojecten zoals de Zuidsasdok en de Markermeerdijken. Tijdens de uitvoering zien wij onder meer toe op de brandveiligheid en constructieve veiligheid. In het jaar 2022 ligt onze focus meer op energie- en duurzaamheidstaken en op de handhaving daarvan.

We zitten bovenop de nieuwste bouwinnovaties en zijn daardoor in staat om een cruciale bijdrage te leveren aan bouwbeleid. Ook volgen we ontwikkelingen op de voet, zowel van wetgeving (Omgevingswet, Wet kwaliteitsborging voor het bouwen) als van methoden (bijvoorbeeld op het gebied van circulair bouwen en houtbouw). Binnen dit team krijg jij alle vrijheid en weet jij kansen te pakken om jezelf te ontwikkelen.

Stem