Als Young professional ligt de wereld aan je voeten. Je hebt je opleiding succesvol afgerond en wellicht zelfs al een paar jaar werkervaring opgedaan. De toekomst lacht je toe. Tijd om terug te lachen. Bij de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied vind je uitdagingen waar je echt blij van wordt.


Volop uitdagingen

Je gaat je buigen over complexe vraagstukken op het gebied van Bodem, Bouw of Milieu. Dat betekent wroeten in niet-alledaagse bodemplannen. Toezien op ambitieuze bouwprojecten en infrastructurele projecten, zoals de Amsterdamse Zuidasdok, de nieuwe Zeesluis in IJmuiden en de Gaasperdammertunnel. Het bewaken van luchtkwaliteit, geluid en constructieve en brandveiligheid. Maar ook meedenken over ruimtelijke en planologische processen. Over de woningbouwopgave in ons werkgebied. En over circulaire economie.

 

Kies voor ontwikkeling

Met jouw kennis en enthousiasme werk je samen met zo’n 400 maatschappelijk betrokken collega’s  aan de duurzame ontwikkeling van deze boeiende regio. Wij zorgen er met vakinhoudelijke opleidingen en trainingen voor dat je eigen groei en ontwikkeling daar niet bij achterblijven. Is dat geen prachtig perspectief? Bekijk je carrièrekansen van alle kanten. En ontdek dat je bij de Omgevingsdienst NZKG echt het verschil kunt maken.

Maak kennis met je toekomstige collega’s

Meer weten over de medewerkers van de Omgevingsdienst? Lees hier hun verhalen.

Onze medewerkers

Stem