Of je expertise nu ligt op het gebied van Bouw, Bodem of Milieu, jouw werk bij de Omgevingsdienst NZKG heeft een grote maatschappelijke meerwaarde. Je zet je bij ons dagelijks in voor een meer leefbare, veilige en schone omgeving.

En daar zetten wij als werkgever graag veel tegenover. Waardering. Vrijheid en flexibiliteit. Groei en ontwikkeling. Gedreven collega’s. En natuurlijk een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een marktconform salaris, dat recht doet aan je opleiding en ervaring;
  • Een goede privé- en werkbalans, met flexibele werktijden en de mogelijkheid om in deeltijd én thuis te werken;
  • Na het jaarcontract, waarmee we starten, kun je bij gebleken geschiktheid meteen uitzien naar een vaste aanstelling;
  • Een prachtige eindejaarsuitkering, vakantiegeld, een bijdrage levensloop en een Individueel Keuze Budget;
  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden met een Persoonlijk Ontwikkelbudget om jezelf te blijven ontwikkelen.

Individueel Keuze Budget (IKB)

Met dat IKB bepaal je zelf hoe en wanneer je vakantiegeld, je eindejaarsuitkering, de bijdrage levensloop en de waarde van je verlof worden uitgekeerd. Je kunt het hele bedrag in een keer aan het einde van het jaar laten uitkeren, of bijvoorbeeld verdeeld over elke maand. Een deel kun je bijvoorbeeld ook gebruiken om extra vrije dagen te kopen.

Duurzaam treinen

Wij staan voor duurzaamheid. Daarom stimuleren wij reizen met het openbaar vervoer. Je krijgt van ons een volledige OV-vergoeding voor je woon-werkverkeer (2e klas). Zo reis je voordelig en makkelijk, want uitstappen kun je pal naast ons kantoor op station Zaandam.

Een vitale organisatie

Wij bieden onze medewerkers een vergoeding voor de kosten van de sportschool, zwemmen en yoga. Daarbij hebben we heel veel sportieve collega’s die meedoen aan toernooien bijvoorbeeld de City Swim. We steunen deelname aan diverse sportevenementen , waaronder de Dam tot Damloop. 

Op kantoor of thuis werken

Ook bij de OD NZKG werken we sinds Corona hoofdzakelijk vanuit huis. Langzaamaan keren we terug naar kantoor, maar niet meer zo vaak als voorheen. Ons kantoor is vooral ingedeeld op ontmoeten, vergaderen, samenwerken. De meeste collega’s werken een aantal dagen per week thuis. Uiteraard krijgt elke medewerker de benodigde apparatuur en faciliteiten om zijn of haar werk goed te kunnen doen.

Je ziet het: werken aan de toekomst is de moeite waard. Wil je meer weten over werken bij de Omgevingsdienst NZKG, mail dan naar HRHelpdesk@odnzkg.nl

Stem